CD-ROM interaktív oktatóprogramok

Interaktív, játékos, fejlesztő oktatóprogramok kicsiknek és nagyoknak - különböző témakörökben pedagógiai munkához, fejlesztő tevékenységhez és terápiához, otthoni gyakorláshoz

Rendezés: orderby Kijelző:
Gyártó: Ár: -tól -ig Ft Szűrő törlése
A matematikai kompetencia hatékony fejlesztését szolgáló tankönyvfüggetlen szoftver jó kiegésztője a mindennapi tantási gyakorlatnak. Segítik az adott évfolyamok tananyagának szemléltetését, összefoglalását, az ismeretek rendszerezését. CD-ről indítható verzió.
31 400 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Ez a DVD egyszerű nyelvezettel íródott, és az elméleti témakörökön kívül rengeteg gyakorlófeladatot is tartalmaz, amelyek segítségével gyermeke játszva tanulhatja meg a fizika alapjait.
11 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A CD 34 egysége az 5. osztályos geometria tananyag gyakoroltatásához nyújt segítséget, valamint a számok kerekítését szemlélteti és gyakoroltatja. A szögmérés, a transzformációk, a sokszögek különbözõ módon történõ elõállítása, a terület és kerület többféle módon való meghatározása nagyon jól támogatja az 5. osztályos tananyag elsajátítását. Az animációk nagy segítséget jelentenek a szerkesztések, transzformációk tanári szemléltetésében.
21 000 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Módszertani segédanyag a környezeti neveléshez. Különösen fontos a hallási észlelés, hallási emlékezet fejlesztése.
3 880 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A 2Cd-s tananyag tartalmaz: a témakörökön belül részletes tananyagleírásokat interaktív formában, összefoglaló táblázatokat, vázlatokat nyomtatható formában. A tananyag számonkéréséhez tartalmaz: témazáró feladatlapokat megoldásokkal, nyomtatható formában, játékos feladatokat, ajánlott házi feladatokat, fogalmazási témák megjelölésével, a 10 témakörhöz közel 150 interaktív játékot, kompetenciafejlesztő feladatot.
59 800 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A magyar nyelvtan alapjai oktató DVD tartalmazza a teljes magyar nyelvtan alapjait. Az alapoktól a bonyolultabb részekig van felépítve. A gyakorló feladatok segítségével nagyon egyszerűen és könnyen megértheti az Ön gyermeke is a nyelvtant.
12 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Rendkívül fontos megismernünk testünk felépítését, működését. A Mozgásszervrendszer LITE tananyag az emberi test vázát mutatja be, az emberi csontváz felépítését, részeit, mindemellett betekintést nyerhetünk a test kötőszöveti vázszerkezetébe is ennek az interaktív tananyagnak segítségével.
9 900 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A Naprendszer témáját dolgozza fel 3D-s animációkkal, érdekes feladatokkal. Az anyag négy témakörből áll, melyek magukban foglalják a Naprendszer legfontosabb részeit és azok jellemzőit. A tananyag a bolygókat, a Napot és a Holdat gyönyörű animációk segítségével mutatja be, láthatjuk, hogy a bolygók hol helyezkednek el és megfigyelhetjük, hogy forognak. Az anyagot ajánljuk általános iskolai, vagy akár középiskolai használatra is. Az i-Doctum LITE szoftver használata nagyon egyszerű, a már jól ismert i-Doctum anyagokkal megegyező, felhasználóbarát felépítés és érdekes tartalom nagy segítséget fog nyújtani a tanórákon!
9 900 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A Feladatgyűjtemény, kapcsolódva az interaktív CD leckéihez is, tartalmazza a gyakorló feladatok végrehajtásáhpz szükséges rövid leírást, a gyerekek számára készült problémafelvetést és a témához kapcsolódó három munkalapot, valamint a Tanári Kézikönyv feledatbankjában lévő mindegyik feladathoz segédlapokat, amelyek kinyomtathatók. A Feladatgyűjtemény CD számos, az egyéni és a csoportos munkához használható nyomttható segédanyagot tartalmaz, többek között a munkalapokat is. A gyakorló feladatok elmélyítik az interaktív táblán bemutatott feladat megoldása során átadott ismereteket. Az ellenőrző feladatok három szinten, differenciált formában készültek, így lehetőség nyílik arra, hogy ugyanazt a feladatot ki-ki maga képességei szerint közelítse és oldja meg. A feladatbankban további 50 készség- és képességfejlesztő feladat található. Telepíthető változat, hálózati telepítéssel.
18 800 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A Problémamegoldás tanulható 1. interaktív, tankönyvfüggetlen CD-ROM Tanári Kézikönyv két részből áll. Az első rész az interaktív CD-ROM feladatainak interaktív táblán és hagyományos óra keretében történő feldolgozásához, valamint a Feladatgyűjteméyn CD gyakorló és ellenőrző feladatainak használatához ad részletes módszertani segítséget és óravázlatot. A második rész a Feladatgyűjtemény CD feladatbankjában található feladatok tanórai feldolgozását segíti rövid óravázlatokkal, továbbá segédlapokat biztosít a tanulók és tanárok részére.
14 800 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH