Eszközök

A pedagógiai és gyógypedagógiai munkát segítő eszközök, gyermekek tanulásához kiegészítő eszközök

Rendezés: orderby Kijelző:
Gyártó: Ár: -tól -ig Ft Szűrő törlése
Az év minden napjára jut egy-egy mese, szép történet vagy mókás mondóka a gyerekek örömére.
2 980 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A puzzle főként játék, a puzzle ugyanakkor keretezhető kép is lehet. A puzzle kirakása mindenkinek jó szórakozás. Ez a puzzle lap puzzle család kedvelt tagja.
1 990 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A Bélelt Bunda Banda tagjai a város legvagányabb mosómedvéi. De életük legnagyobb, legvakmerőbb akciója nem egészen úgy alakul, ahogy elképzelték. Menthetik az irhájukat! A négy pórul járt kis állat útnak indul, belevetik magukat a nyüzsgő város forgatagába. Hogyan végződik ez a kalandjuk? Megtudhatod, ha elolvasod a négy jó barát izgalmakkal teli és nagyon-nagyon-nagyon vicces történetét.
1 490 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A Bélelt Bunda Banda, azaz a környék négy legvagányabb mosómedvéje egy fagyos téli reggelen újabb portyára indul Totó bá boltjába. A sok finom falattal kecsegtető akció azonban rejtélyes okok miatt félbeszakad. A falu lakóinak életét és fenekestül felforgatja néhány érthetetlen esemény. A kis mosómedvék sötét titkot szimatolnak a háttérben, ezért a rejtélyek nyomába erednek. Tarts velük te is!
1 490 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Az ismert mesei fordulatokban gazdag történetek tanulságos, mulatságos máskor megható befejezéssel zárulnak. Az okos kisgidák anyjuk intését követve nem engedik be a farkast a házba, az ázott pillangótestvérek szárnyát végül megszárítja a nap, a furfangos róka eszén túljár a kakas, az elveszett kislány rókaháton mégis hazatalál. A nyelvezet szépségét Áprily Lajos és Jékely Zoltán műfordításainak köszönhetjük.
2 700 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

B
Templom
2 700 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

A készletben 5 darab balkezes gyermekek számára készített olló található.
4 000 Ft
Tartalmaz 27 % Áfát

A töretlen népszerűségnek örvendő, szeretetteljes mesesorozat újabb kötetében az óvodások életében gyakran megjelenő problémákról, a csúfolódásról vagy éppen a közös játék nehézségeiről olvashatunk.
1 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Andrissal, a főszereplő hétéves kisfiúval együtt megismerjük a közeli és tá­volabbi rokoni kapcsolatokat, rajtuk keresztül Magyarország és Európa főbb városait, tájegységeit, sok-sok foglalkozást, az ábécé írott és nyomtatott betűit, miközben kibontakozik előttünk egy nagy és szerető család, ahol – Zelk Zoltán híres sorát idézve – együtt lenni jó! Képes mesekönyv ovisoknak, önálló olvasmány kisiskolásoknak és beszélgetésre ösztönző könyv az egész családnak.
3 990 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Beney Zsuzsa gyermekeknek szóló verseit Reich Károly rajzaival adjuk közre.
2 300 Ft
Tartalmaz 5 % Áfát

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH