Pick Pack PontA Pick Pack Pont a Krasznár és Fiai Könyvesbolt Kkt. és a Lapker Zrt új szolgáltatása.

Újdonság: Most már OMV és AVANTI benzinkutakon is átvehetők a küldemények.
Így már az ország 130 városában megtalálható 400 Pick Pack Pont-on vált lehetővé a honlapunkon megrendelt termékek személyes átvétele.

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan és hírlapüzletek, valamint
és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a Pick Pack Ponton történő személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Mikor és hogyan vehető át a csomag a Pick Pack Pontokon?

A megrendelés beérkeztét követően 48 órán belül e-mailben pontosítjuk a részleteket: raktárkészlet és várható szállítási időpont. Jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba. A Pick Pack Pontokon sok helyen bankkártyával is lehet fizetni.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor e-mailben értesítést kap, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Lapker Zrt ügyfélszolgálat, Pick Pack Pont csomagokkal kapcsolatban:
Telefonszám: 06/1 881-2650
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában tud tájékozódni.
A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!

Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.
Készpénzes és bankkártyás fizetés esetén is a csomagba helyezve küldjük az utánvétes számlát, előre utalásnál utalásos számlát állítunk ki, melyet szintén a csomagba helyezve talál meg.
E-mailben vagy telefonon sajnos nem tud PPP kiszállítással rendelni. Kérjük, ha ezen átvételi módot kívánja választani, akkor rendelését webáruházunkon keresztül tegye meg.

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, bejelöli a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.
Amennyiben az utánvétes csomag díját bankkártyával történő fizetéssel kívánja kiegyenlíteni, úgy kérjük ellenőrizze minden esetben a boltok listájánál, hogy valóban tud-e kártyával fizetni az Ön által kiválasztott átvételi helyen.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor e-mailt küldenek Önnek, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük ügyeljen rendelése leadásakor a pontos e-mail cm megadására.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy intézményi rendelés esetén csak az intézmény címére történő házhoz kézbesítést vállalunk.

Az átvételi pontok jelenlegi listáját az alábbi linkről töltheti le.